Yritys

Tampereen Kovakivi Oy louhii ja jalostaa kotimaista graniittia yli sadan vuoden kokemuksella. Tuotteisiimme kuuluvat rakennus- ja ympäristökivet sekä tarvekiviblokit.

Kova jo syntyessään

Tampereen Kovakivi Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 1914. Pitkän historian tuoman kokemuksen myötä tiedämme, miten kiveä työstetään ja miten sitä käytetään. Katsomme kuitenkin koko ajan eteenpäin: sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä ajanmukainen konekanta luovat edellytykset toimintaan myös tulevaisuudessa.

Nykyisin yritys on alallaan merkittävä toimija Suomessa ja Pohjoismaissa. Tehdas toimii Kurussa Ylöjärvellä. Louhimot sijaitsevat sekä Kurussa että Tampereella.

Toimintamme kulmakivet ovat graniitin louhinta sekä jatkojalostus. Itse louhittuja graniittilaatuja paitsi käytetään omassa tuotannossa myös myydään blokkeina muille kotimaisille toimijoille. Lisäksi merkittävä osa blokeista menee vientiin.

Lopputuotteissa merkittävimmän osan muodostavat erilaiset rakennus- ja ympäristökivituotteet. Tämän tyyppisiä tuotteita käytetään kun kohteelta edellytetään kestävyyttä, ajattomuutta ja arvokkuutta. Esimerkkejä kohteista Referenssit-sivulta. Omien kivilaatujemme lisäksi jalostamme kaikkia merkittäviä kotimaisia graniitteja.

Tampereen Kovakivi Oy on luotettava toimittaja niin pienissä kuin suurissakin kivitoimituksissa.